Mesto Žilina – Šport a iné športové aktivity

Šport, škol. športová liga, športové aktivity

mar

27

Posledný pretek v sezóne 2018/2019 vo Vranove nad Topľou


23.3. sme definitívne urobili bodku za pretekárskou  sezónou.   Síce ďaleko až vo Vranove nad Topľou, ale mnohým pretekárom z nášho klubu sa oplatilo cestovať.

Po prvý krát v svojej  pretekárskej kariére sa podarilo získať zlatú medailu Kristínke Matuškovej v kategórii Basic. Počas sezóny jej medailová priečka často unikla len o vlások avšak jej húževnatosť do tréningov nepoľavila a ako posledná pretekárka na poslednom preteku v sezóne zajazdila  posledný krát svoju jazdu a s bodovým ziskom 21,7 bodu získala zlato.Ďalšiu zaslúženú medailu si z Vranova si odniesla Ninka Cesneková v kategórii Nádeje staršie B spomedzi 13tich pretekárok so ziskom 23,32 bodov. V tejto kategórii sa na 11.mieste umiestnila ďalšia pretekárka z nášho klubu Zuzka Drábiková /21,4 b./

Ďalšie výsledky:

Kamila Metruková – 7.m /14,41 b. nádeje ml.B/
Maťo Čurík -3.miesto /34,54 b IK gold ml. /

Patrik Čurík – 2.miesto  /18,63 b mladší žiaci B/

V najmladšej kategórii sa predviedlo až 17 pretekárok z celého Slovenska. Aj z tejto kategórie putuje do Žiliny bronzový pohár zásluhou Peťky Drábikovej /12,74 bodov/.

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.