Mesto Žilina – Šport a iné športové aktivity

Šport, škol. športová liga, športové aktivity

sep

02

Karate Klub Žilina pozýva do svojich radov nových členov


Po náročnej letnej príprave sa karatisti chystajú na novú sezónu. Už o dva týždne štartujú na jednom z najväčších turnajov v Európe – Budapešť Open, ktorý je nominačným turnajom pre októbrové MS dorastencov a juniorov v Chile.

Ešte pred tým by však chceli dať príležitosť všetkým záujemcom aby rozšírili rady klubu a mohli sa venovať tomuto novému olympijskému športu. 

Karatisti prijímajú deti od 5 rokov, no ponúkajú tiež veľmi úspešný a zaujímavý projekt karate škôlka, určený už pre deti od 3 rokov. Vek však v prípade karate nie je obmedzením a hlásiť sa môžu cvičenci vo všetkých vekových kategóriách.

Zápis bude prebiehať  denne od pondelka 2.9. do štvrtka 6.9.2019 o 17:00 hod. v telocvični ZŠ na Oravskej ulici 11 (vedľa reštaurácie Drevená Krava – Solinky). Elektronickú prihlášku je možné vyplniť na titulnej stránke Karate Klubu Žilina –  www.karateza.sk , kde záujemcovia nájdu tiež všetky dôležité informácie.

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.