Mesto Žilina – Šport a iné športové aktivity

Šport, škol. športová liga, športové aktivity

jan

17

Najlepší tanečníci už túto sobotu v ŽILINE !


Už túto sobotu 21. januára sa stane Žilina hlavným mestom bboyingu. Tanečníci z celého Slovenska a okolitých krajín predvedú v priestoroch HIP HOP Centra Žilina( obrazok v prilohe, pripadne gmaps )netradičné tanečné kúsky a popasujú sa o titul najlepšieho bboy-a na Slovensku. Súťaž New Year Battle je najdlhšie trvajúcou breakin súťažou na Slovensku. Tento ročník spoznáme v poradí už 12. víťaza. Zrodila sa v Poprade vďaka úsiliu Miniboja a jeho crew. Od roku 2008 sa presunula do Žiliny, kde sa jej ujali chalani z Universal Media a trvá až do dnes.

V sobotu o najlepšom tanečníkovi rozhodne porota v zložení:

  • Yarko/ PL ( obr v prilohe ) 
  • Twister/ SK ( obr v prilohe )
  • Honza/ CZ  ( obr v prilohe )

Systém finále, do ktorého postúpi 32 najlepších tanečníkov je divácky veľmi atraktívny- seven2smoke – tančujes, kým vyhrávaš 🙂 Za gramce sa postaví “ otec NYB “ Miniboj Killa a o atmosféru sa postorá známy Osťo ( Hip Hop Reality ), či Hip Hop Centrum so svojím tanečným vystúpením.

Nenechajte si újsť takúto tanečnú lahôdku už túto sobotu v priestoroch Hip Hop Centra. Začiatok kvalifikácie od 15.00, finálová časť 18.00 – 20.00. Afterparty *enjoyclub Žilina

Čo môžeš očakávať? 🙂 

video atmosfera HHC: www.youtube.com/watch?v=Wh7yQC8vmCc

after movie 2016:  https://www.youtube.com/watch?v=7YJLWKehrU0

event: www.fb.com/events/684954761679986/

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.