Mesto Žilina – Šport a iné športové aktivity

Šport, škol. športová liga, športové aktivity

sep

23

Volejbalový klub veteránov Žilina víťazom turnaja


Volejbalový klub veteránov Žilina na čele s Mariánom Hudecom sa tešil z víťazstva na volejbalovom turnaji Superveterán cup 2016, ktorý sa konal pod záštitou primátora mesta Žilina Igora Chomu na Základnej škole Martinská v sobotu 17. septembra 2016. Druhé miesto obsadili hráči Volejbalového klubu Fryčovice a tretie miesto získali Ropice.

 

  1. ročník volejbalového turnaja Superveterán cup 2016 bol určený pre športovcov vo veku nad 50 rokov a zúčastnili sa ho družstvá slovenských a českých volejbalových klubov – Volejbalový klub veteránov Žilina, Volejbalový klub TJ Sokol Ropice, TŽ Třinec, Volejbalový klub Velman Brušperk, Volejbalový klub Fryčovice a Volejbalový klub Zubrohlava.

 

Výsledná tabuľka Superveterán cup 2016

poradie klub
1. VKV-50 ŽILINA
2. VK FRYČOVICE
3. VK TJ SOKOL ROPICE
4. VK VELMAN BRUŠPERK
5. TŽ TŘINEC
6. VK ZUBROHLAVA

 

„Aj toto medzinárodné športové podujatie je dôkazom toho, že Žilina je športovou dominantou severného Slovenska. Preto je nutné, aby mala nový športový areál, na ktorom budú vyrastať a trénovať predovšetkým žilinskí športovci, ale aj miestom, kde sa budú organizovať rôzne športové podujatia,“ povedal zástupca primátora Anton Trnovec.

 

PhDr. Pavol Čorba

hovorca mesta

 Počas zápasu Víťazi turnaja

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.