Mesto Žilina – Šport a iné športové aktivity

Šport, škol. športová liga, športové aktivity

dec

19

Tipsport Aréna bude vo vare, príde najznámejší žilinský rodák Peter Sagan


Hokejová aréna pod Dubňom by mohla praskať vo švíkoch. V zápase 30. kola Tipsport ligy sa predstaví domáca Žilina proti Zvolenu práve pred zrakom Petra Sagana. „Pre všetkých to bude veľký zážitok. Popri tom dúfame, že konečne bude vypredaný štadión,“ povedal útočník žilinských vlkov Rastislav Konečný.

Športový manažér Imre Valášek vysvetlil, prečo sa dvojnásobný majster sveta predstaví na hokeji. „Radi by sme touto iniciatívou vzdali poctu Petrovi Saganovi.“ Sprievodný program pred zápasom ešte nie je známy (ale pripravujeme pre fanúšikov viaceré prekvapenia a novinky), no cyklistická superstar minimálne vhodí úvodné buly stretnutia.

Popri tom sa znovu nezabudne ani dobrú vec. „Predaj špeciálnej edície dresov našich hráčov pripravenej výhradne len na toto stretnutie poputuje do dražby a výťažok z nej sa rozdelí medzi mladé športové talenty v Žiline,“ dodal Patrik Martaus marketingový manažér MsHK.

Začiatok stretnutia je naplánovaný na 17.00, lístky si môžu fanúšikovia kúpiť radšej už v predstihu v sieti Ticketportal. 

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.