Mesto Žilina – Šport a iné športové aktivity

Šport, škol. športová liga, športové aktivity

aug

19

Spustené prihlasovanie Sever proti Juhu 2014


sever_proti_juhu_2014_A2Spustili sme prihlásenie na na futbalový turnaj.

Každé mužstvo odohrá jeden zápas, ktorý bude v dĺžke cca 30 minút (závisí od počtu prihlásených družstiev). Uverejnený rozpis zápasov bude na www.sport.zilina.sk od 2. septembra 2014. Prihlasovanie družstiev možné do 31. augusta 2014. Prvých 90 prihlásených družstiev obdrží od organizátorov tričko !!!

Počet hráčov na ihrisku 4 + brankár. Striedanie ľubovoľné. Hrá sa na piesku podľa pravidiel plážového futbalu a pravidiel tohto turnaja. Každé družstvo sa hlási minimálne 15 minút pred zápasom v organizačnom stánku na Námestí Andreja Hlinku. Pokiaľ sa družstvo prihlásilo a nemôže na zápas prísť, je nutné to okamžite nahlásiť na telefónne číslo 0908 930 083. Pokiaľ tak družstvo nespraví a na zápas nepríde v budúcnosti nemôže na turnaji a podobných športových aktivitách štartovať!!

Vstup na turnaj bez poplatku.

Prihlasujte sa len v prípade, že ste si istý účasťou Vášho družstva !!!!

Na podujatie Vás pozýva Mesto Žilina a hlavný partner Nadácia Pontis & KIA Motors Slovakia.

Prihlásiť sa

Ak sa prihlásite na turnaj Sever proti Juhu a nemôžete prísť prosím obratom nám dajte vedieť, najneskôr však 48 hodín pred Vašim zápasom. V prípade, že neprídete a neodhlásite svoje družstvo, nebudete môcť v budúcnosti štartovať na tomto prípadne podobnom podujatí.

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.