Mesto Žilina – Šport a iné športové aktivity

Šport, škol. športová liga, športové aktivity

mar

21

GALA NIGHT THAIBOXING 2013


spot: http://vimeo.com/63046922

Dátum: 27.4.2013
Miesto: Zimný štadión – DOXX aréna Žilina
Kedy: 19.00 hod
Vstupenky: www.ticketportal.sk
Počet zápasov: 13
2 zápasy MMA
8 zápasov K1
3 zápasy v thajskom boxe

Žilinský klub thajského boxu DIAMOND GYM si tento rok pripravil naozajstnú lahôdku, pre všetkých fanúšikov bojových športov pod tradičným názvom GALA NIGHT THAIBOXING, ktorý má už dlhoročnú tradíciu a vďaka mimoriadnej kvalite zápasníkov, ktorí sa pravidelne na tejto akcii predstavujú. V minulosti r. 2010, r.2011 bol tento turnaj odvisielaný na EUROŠPORTE v relácii FIGHT CLUB, ktorý sa teší mimoriadnej obľube a sledovanosti v celej Európe. Netreba pripomínať, že náš turnaj bol zo Slovenska na Eurošporte odvisielaný zatiaľ ako jediný, čo určite vypovedá o jeho mimoriadnej kvalite ako zápasov, tak aj celkovej show. Tento rok sme museli zmeniť miesto konania, pretože čoraz viac divákov si našlo cestu za akciou, ktorá sa postupom vyprofilovala medzi TOP 3 akcie na Slovensku o čom svedčí, že kapacita starej haly bola nepostačujúca a rozhodli sme sa ísť do priestorov zimného štadióna. Vybrali sme pre Vás 13 zápasov, ktoré sú rozdelené na dve časti, ktoré vyplní 10min prestávka. Absolútnou novinkou prvýkrát na Slovensku bude stávkovanie na jednotlivé zápasy nielen cez internet, ale aj priamo na štadióne pomocou online stávkovacích automatov firmy DOXXbet. Pre väčšinu divákov to bude novinka, takže pomoc pri stávkovaní Vám poskytne ochotný personál pri každom stávkovom automate.

Vrcholom toho určite skvelého večera plného tvrdých zápasov a veľkolepej svetelnej a hudobnej show bude zápas v thajskom boxe  v kategórii do 76 kg, kde sa stretnú najlepší zápasník Slovenskej republiky Vladimír Moravčík proti svetovému šampiónovi Nieky Holzkenovi, ktorý drží viacero titulov majstra sveta v rôznych asociáciach. Na regulárnosť zápasu bude dozerať uznávaný medzinárodný rozhodca Rick Cocu, ktorý je majiteľom licencie  WFCA.

Náš zápasník sa pokúsi tohto borca svetovej extra triedy obrať o víťazstvo a na to bude potrebovať 100 % prípravu a hlavne obrovskú podporu domácich fanúšikov, ktorí vedia vytvoriť búrlivú atmosféru a ako je známe Vladimír takúto atmosféru miluje.

Nieky Holzken: 74 výhier (34KO) a 11 prehier

Vladimír Moravčík: 68 výhier (26 KO) a len 3 prehry

Ostatné zápasy tiež nebudú vôbec zaostávať, stačí spomenúť borcov ako Onderj „Spejbl“ Hutník, ktorý vyhral snáď všetko čo sa v thajskom boxe vyhrať dalo a neprehral v ringu už dlhých 5 rokov. Ďalším ťahákom bude určite Tomáš Hron, ktorý je vždy zárukou kvalitného zápasu a minulý rok si poradil s borcom o hlavu vyšším a 17 kg ťažším a tento rok sme mu taktiež pripravili veľmi kvalitného súpera z Belgicka Sebastian Van Thielen, ktorý bojoval s borcami najvyššej ligy K1.

Za zmienku určite ešte stojí zápas Jiřího Žáka, ktorý po vybojovanom titule majstra sveta na našom minuloročnom GALA NIGHT 2012 mal ročnú pauzu spôsobenú zranením a práve náš turnaj si vybral pre svoj návrat do ringu kde jeho súperom bude pomaly legenda slovenského ringu Vladimír Idrányi, borec čo v kickboxe vybojoval cez 300 zápasov a v neposlednej rade štart bojovníkov zo Žilinského domáceho klubu DIAMOND GYM, ktorí celoročne reprezentujú Slovensko a Žilinu po celej EURÓPE a svojimi výkonmi sa radia medzi Eúropsku špičku. Patrik Remiš, Patrik Glézl, Európsky šampión K1 Tomáš Šenkýr, neporaziteľný Milan Paleš alebo Miroslav Cingel, momentálne najlepší borec vo váhe do 86kg v Čechách a na Slovensku sa pobijú o svoje víťazstvá a po roku pred domácim publikom vydajú zo seba to najlepšie čo v nich je. Či to bude stačiť sa prídite pozrieť na vlastné oči ako aj vychutnať si neopakovateľnú atmosféru v Žilinskej DOXX aréne (Zimný štadión), ktorú nikde inde nenájdete.

Rozpis zápasov:

1. -69 kg 3×2 min K1 rules

PATRIK GLÉZL (Diamond Gym SVK)

JAN RUDOLF (CZ)

2. – 72,5kg  3×3 min Muay Thai rules

PATRIK REMIŠ (Diamond Gym SVK)

 TOMÁŠ KUČÁK (CZ)

3. -57kg 3×3 Muay Thai rules

LUCIA KRAJČOVIČ (SVK )

BARBORA SIKOROVÁ (CZ)

4.-90kg 2×5 min MMA rules

MATEJ ŠURIN ( SVK) 

MARTIN ŠOLC (CZ)

Pauza

5.-82 kg 3×3 min K1 rules

TOMÁŠ ŠENKÝR (Diamond Gym SVK )

FREDERIK BUSLOT (B)

6. – 75kg  3×3 min K1 rules

PAVOL GARAJ ( SVK )

JÁN MAZUR (SVK)

7. -70 kg 3×3 min K1 rules

MILAN PALEŠ (Diamond Gym SVK)

TBA

8. – 86 kg  3×3 min K1 rules

VLADIMÍR IDRÁNYI ( SVK )

JIRÍ ŽÁK  (CZ)

9. -77kg 2×5 min MMA rules

MATÚŠ LAINCZ ( SVK )

JOZEF KRÁL (CZ)

10. -95 kg 3×3 min K1 rules

ONDREJ HUTNÍK  (CZ)

ZINE HAMEUR LAIN (FR)

11. -86kg 3×3 min K1 rules

MIROSLAV CINGEL (Diamond Gym SVK)

                TBA

12. +100 kg 3×3 K1 rules

TOMÁŠ HRON (CZ)

SEBASTIAN VAN THIELEN (B)

13. 76 kg 3×3 min Thaiboxing rules

VLADIMÍR MORAVČÍK (SVK)

NIEKY HOLZKEN (NL)

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.