Mesto Žilina – Šport a iné športové aktivity

Šport, škol. športová liga, športové aktivity

dec

18

VIANOČNÝ BEH 2012 – info


Vážený účastník Vianočného behu a zimného plávania.

ďakujeme Vám, že ste sa prihlásili na podujatie mesta Žilina VIANOČNÝ BEH 2012. Nakoľko nás  prekvapil Váš obrovský záujem o podujatie (prihlásených viac ako 500 účastníkov) prosím preštudujte si pozorne nasledujúce informácie

  1. Ak ste sa prihlásili na Vianočný beh(plávanie) a neprídete, prosím napíšte nám na peter.zanicky@zilina.sk do predmetu ODHLÁSENIE a Vaše meno, priezvisko a beh a to najneskôr do stredy 19.decembra.
  2. Ak ste sa prihlásili na beh a máte záujem štartovať na inom behu (kratšom či dlhšom) môžete nám napísať na peter.zanicky@zilina.sk do predmetu ZMENA BEHU a Vaše meno, priezvisko, pôvodne prihlásený beh a beh v ktorom budete štartovať a to do stredy 19. decembra. Zmeniť beh na prezentácií už nie je možné!!
  3. Pokiaľ niekto nefiguruje na štartovej listine v mieste prezentácie už nie je možné prihlásiť sa!!
  4. Prezentácia začína už od 7.50 hod., nenechávajte si prezentáciu na poslednú chvíľu, aby ste nezmeškali Váš beh. Prvých 380 športovcov na prezentácií obdrží darček (protikŕčové tabletky od spoločnosti Aminostar).
  5. Kapacita parkovania je obmedzená preto prosíme, ak ste zo Žiliny nechajte auto doma 🙂 V blízkosti Vodného diela je autobusová zastávka č. 24 (príchod 8.08hod, 9.18hod, 9.58hod).
  6. Ak aj nejdete s úmyslom zvíťaziť, ale zúčastniť sa môžete v tombole vyhrať bicykel, cyklistickú čiapku Petra Sagana, či ďalšie ceny (tombola 1 € na prezentácií)
  7. Prosíme, aby ste na kapustnicu išli hneď po skončení Vášho behu, nakoľko kapacita reštaurácie je obmedzená. Vydávanie stravy už od 11.00 hod. Ak Vám bude zima a v reštaurácií už nebude miesto, otvorená bude aj reštaurácia cca 100 metrov od prezentácie, kde môžete ísť na horúci čaj 🙂
  8. Predpokladané vyhlásenie tomboly 12.50 hod, vyhlásenie výsledkov 13.00 hod.
  9. Sprchy nie sú k dispozícií!!
  10. Vyhlasovať budeme  v každom behu aj kategóriu najlepší Žilinčan. Súťaž každého bežca, ktorý uviedol v kolónke mesto, klub ŽILINA.
  11. Občerstvovacia stanica slúži len pre maratón(8km, 16km,25km,33km)  a polmaratón(12km) a to čaj iontový nápoj, pivo. Čaj či ostatné nápoje si môžete po dobehnutí zakúpiť v reštaurácií.
  12. Svojim podpisom na prezentácií potvrdzujete, že ste zdravotne spôsobilý absolvovať Vami zvolenú trať.
  13. Informácie k zimnému plávaniu nájdete v prílohe
  14. Od stredy 19. decembra nájdete na www.sport.zilina.sk aj mapku všetkých tratí Vianočného behu 2012

Ako sa dostať ku štartu?

Autom: 

zo Smeru Martin, odbočiť pri príjazde do Žiliny(bývalý monument kosák,kladivo) vpravo na smer Rosinky,Rosina a na prvej križovatke po cca 200 metroch odbočiť vpravo a následne po 100 metroch opäť vpravo

ostatné smery,  smer Martin, odbočiť na Celulózku alebo Rosinky, Rosina vľavo pod mostom následne po cca 400 metroch opäť vľavo.

Autobusom MHD:

Autobus so železničnej stanici číslo 24, vystúpiť zastávka Pri Celulózke (odtiaľ cca 300 metrov do priestoru štartu)
Odchod zastávka Železničná stanica
Cesta trvá cca 9 minút

Mapa:


Zväčšiť mapu

Comment ( 1 )

  • Velka skoda, ze sa neda odprezentovat den dopredu, ako to byva bezne. Ist tam rano pred osmou tlacit sa kvoli prezentacii a potom cakat dve hodiny na svoju kategoriu… Ej, to nieje prilis stastny napad 🙁

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.